De Caremaxx luizenkam is één van de goedkopere varianten van de beschikbare elektrische luizenkammen maar werkt daarom niet slechter dan alle andere elektrische luizenkammen.

Eigenschappen van de Caremaxx Luizenkam

  • Eenvoudig kammen en daarmee hoofdluizen verwijderen.
  • Geen bijwerken en volkomen veilig.  Veilig en zonder bijwerkingen.
  • Dood hoofdluizen door aanraking met de luizenkam die zorgt voor een elektrische schok.

De elektronische luizenkam van Caremaxx vernietigt op een doeltreffende manier hoofdluizen zonder het gebruik van chemische middelen. Hij werkt met een spanning tussen de kamtanden, die zowel eitjes als ook luizen bij contact onmiddellijk doodt.

Wanneer vaak dien ik de Caremaxx Elektrische luizenkam te gebruiken?
Het is aan te raden om de Caremaxx elektronische luizenkam dagelijks ongeveer twee weken achter elkaar te gebruiken om zeker te zijn dat alle hoofdluizen vernietigd worden.
 Om een nieuwe besmetting te vermijden, wordt aangeraden om de elektronische luizenkam een keer per week ter controle als preventieve maatregel te gebruiken.

Wat voor batterij moet er in de Caremaxx Elektrische luizenkam?
1 batterij: 1,5 Volt AA LR6, deze batterij wordt bij de Caremaxx luizenkam geleverd.

Hoe kan ik de Caremaxx Elektrische luizenkam schoonmaken?
Als je wilt dat de luizenkam lang heel blijft, reinig hem dan goed. Dit garandeert optimale resultaten en verlengt de levensduur van de Caremaxx luizenkam.
 Reinig de luizenkam zorgvuldig na elk gebruik, vooral als hij door verschillende personen gebruikt wordt.
 Verwijder de batterijen voordat u de Caremaxx luizenkam reinigt. Voor de reiniging van de Caremaxx luizenkam gebruikt u een droge, zachte papieren of textieldoek. Voor de reiniging van de kamtanden gebruikt u de bijgeleverde reinigingsborstel. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen zoals schuurvloeistof of andere spoelmiddelen. Deze kunnen het oppervlak beschadigen. Dompel de Caremaxx luizenkam nooit in water onder en voorkom dat er vocht in de luizenkam binnendringt. Neem de batterijen uit de Caremaxx luizenkam indien u hem langere tijd niet gebruikt. Het gevaar bestaat dat de batterijen gaan lekken. Bewaar de Caremaxx luizenkam op een schone, droge en koele plaats.

Hoe werkt de Caremaxx Elektrische luizenkam?
De  Caremaxx elektronische luizenkam mag alleen op droog haar toegepast worden. Ontwar het haar en maak alle knopen of vlechten in het haar los voordat u de Caremaxx luizenkam gebruikt. Om de Caremaxx luizenkam aan te zetten, schuift u deAan/Uit-schakelaar naar voren. Een hoge zoemtoon geeft aan dat de luizenkam werkt. Breng de luizenkam in een hoek van 45° – 90° en leidt hem langzaam door het hoofdhaar. Terwijl u het haar kamt, zal het zoemen kort verstommen als een luis of eitje vernietigd wordt. Als het zoemen daarna niet opnieuw begint, zijn de kamtanden vol. Schakel de Caremaxx luizenkam uit.

In welke volgorde gebruik je de Caremaxx Luizenkam

Gebruik eerst de kleine reinigingsborstel, die zich geïntegreerd aan het einde van de handgreep bevindt, om de kamtanden te reinigen. Ga daarna verder. Neem de tijd om het haar grondig te doorkammen. Vergeet niet om de Caremaxx luizenkam na gebruik uit te schakelen en grondig te reinigen. Ter bescherming plaatst u bij niet-gebruik altijd het beschermkapje op de kamtanden.

Het gebruik van de Caremaxx elektronische luizenkam kan met het gebruik van chemische middelen aangevuld worden.

Hoe zit het met de garantie van Caremaxx Elektrische luizenkam?
3 jaar fabrieksgarantie op fabricagefouten.

Inhoud van de verpakking

  • 1 Luizenkam
  • 1 Batterij (AA)
  • 1 Borsteltje
  • 1 Handleiding


Technische specificaties

Naam: Caremaxx luizenkam
Afmetingen
(L x B x H): 173 x 63 x 23 mm
Gewicht: ca. 75 g inclusief batterij
Spanning: 1,5 Volt Battery AA LR6
Artikelnummer: 60200

Caremaxx elektrische luizenkam kopen

Wil je de Caremaxx elektrische luizenkam eens proberen? Ga voor die goede Caremaxx elektrische luizenkam aanbieding!

Caremaxx luizenkam bestellen / kopen
Je kunt de Caremaxx Luizenkam online kopen en bestellen bij de volgende winkels:
Online ShopPrijsVerzendkosten
Dokteronline.com€19,95€,95

Robi Comb Pro elektrische luizenkam ervaringen

Wil je ook de ervaringen van anderen lezen over de Caremaxx elektrische luizenkam? Kijk dan in de commentaren hieronder. Heb je zelf al ervaring met de Caremaxx elektrische luizenkam? Laat dan je mening ook hier achter!