De Robi Comb Pro is een elektronische luizenkam die hoofdluis detecteert en verwijdert van je hoofd. Hoofdluizen kunnen met de Robi Com Pro elektrische luizenkam worden geëlimineerd op een veilige en voorzichtige manier zonder dat je je kind in de badkuip hoeft te stoppen (Wellicht herkenbaar voor sommigen).

De Robi Comb Pro elektrische luizenkam detecteerd, voorkomt en doodt hoofdluis elektronisch – met het gemak van haren kammen. Dankzij zijn unieke ontwerp en het gepatenteerde technologie van de de Robi Comb Pro luizenkam betrouwbaar doodt hoofdluizen veilig, zelfs als de hoofdluis immuun zijn geworden tegen chemische behandelingen.

Met meer dan 10 jaar bewezen succes is Robi Comb Pro elektrische luizenkam is veilig voor gebruik door volwassenen en kinderen vanaf de leeftijd van 3 jaar. Het werkt op een enkele AA-batterij (deze wordt nooit meegeleverd).

De voordelen van de Robi Comb Pro

 • Detecteert, doodt en verwijdert hoofdluis elektronisch.
 • Geen gebruik van chemicaliën.
 • Een goedkope oplossing voor de lange termijn ter bestrijding van hoofdluis.
 • Stopt de levenscyclus van hoofdluis direct.
 • Kan herhaaldelijk worden gebruikt door de hele familie (wel tussendoor reinigen) en is geschikt voor elk haartype.
 • Eenvoudig te gebruiken en kindvriendelijk.
 • Aangedreven door een enkele AA-batterij.
 • Ergonomisch ontwerp.
 • Vergrootglas & schoonmaakborsteltje ingebouwd en deze zijn eenvoudig terug te vinden in de batterijklep.
Robi Comb Pro bestellen / kopen
Je kunt de Robi Comb Pro online kopen en bestellen bij de volgende winkels:
Online ShopPrijsVerzendkosten
Drogisterij.net€32,95€3,95
Drogist.nl€32,95€3,95
DeOnlineDrogist.nl€32,95€3,95
Koopjesdrogisterij.nl€32,95€3,95
Greenjump.nl€25,95€3,95

Robi Comb Pro in gebruikHoe werkt de Robi Comb Pro elektrische luizenkam?
Robi Comb Pro elektrische luizenkam maakt gebruik van een enkele AA-batterij. Als de luizenkam door droog haar glijdt maakt het een zacht zoemend geluid totdat een hoofdluis is gevonden. Op het moment dat het geluid stopt gaat er een kleine elektrische lading van de tanden van de luizenkam door het middel van de hoofdluis. Hiermee wordt de hoofdluis direct gedood. Met behulp van de kleine borstel die is inbegrepen in het pakket kun je de dode hoofdluis uit de tanden van de kam verwijderen verwijderen en daarna doorgaan met kammen.

Robi Comb Pro elektrische luizenkam modi

 1. Detectie – Gebruik op droog haar om te controleren op luizen. Als de Robi Comb stuit op een luizen, zal hij stoppen zoemen.
 2. Eliminatie – Robi Comb maakt een zoemend geluid totdat het de hoofdluis identificeert en vernietigt vervolgens de hoofdluis.

Hoe de Robi Comb Pro elektrische luizenkam gebruiken om de beste resultaten te bereiken:

 • Zorg ervoor dat het haar schoon is, vetvrij en volledig droog voordat u Robi Comb Pro luizenkam gebruikt.
 • Hoofdluizen zijn vaker te vinden dicht bij de hoofdhuid dus moet je naar beneden kammen richting de haarwortels. Houdt de luizenkam kam in een hoek van 45 graden voor het beste resultaat. Er is geen noodzaak om de kam over de gehele lengte van het haar te trekken.
 • Gebruik Robi Comb Pro elektrische luizenkam elke dag ten minste twee weken totdat alle hoofdluizen zijn verdwenen en de levenscyclus van de eventuele overgebleven eitjes te doorbreken.

Technische details Robi Comb Pro elektrische luizenkam

Robi Comb Pro 2 uitleg

Oplossen van problemen met de Robi Comb Pro elektrische luizenkam

Geen zoemend geluid wanneer het apparaat is ingeschakeld, wat moet je dan doen:

 1. Controleer of de batterij goed geplaatst is en niet plat (alkaline batterijen aanbevolen).
 2. Controleer of vuil tussen Robi Comb tanden en reinig deze indien nodig (gebruik de borstel die is inbegrepen). Als de tanden vochtig en nat zijn, is het het beste om het apparaat te drogen alvorens te reinigen.
 3. De tanden zijn verbogen of de zwarte rubber doppen ontbreken – vervang de kammen eenheid op de Robi Comb Pro luizenkam.

De Robi Comb Pro elektrische luizenkam reinigen

Robi Comb kan worden gereinigd door een lichte bevochtiging van de borstel met medische alcohol.  Je mag de Robi Comb Pro elektrische luizenkam niet wassen met een andere vloeistof. Demonteer het apparaat volledig door het verwijderen van de plastic kammeneenheid van de metalen kam en borstel grondig beide delen met de borstel die is meegeleverd. Op deze manier kunt je je met succes ontdoen van alle kleine deeltjes die erbin blijven steken zoals luizen, roos, zand korrels en meer. Zo kun je een goede werking van het apparaat herstellen.

Robi Comb Pro elektrische luizenkam kopen

Wil je de Robi Comb Pro elektrische luizenkam eens proberen? Ga voor die goede Robi Comb Pro elektrische luizenkam aanbieding!

Robi Comb Pro bestellen / kopen
Je kunt de Robi Comb Pro online kopen en bestellen bij de volgende winkels:
Online ShopPrijsVerzendkosten
Drogisterij.net€32,95€3,95
Drogist.nl€32,95€3,95
DeOnlineDrogist.nl€32,95€3,95
Koopjesdrogisterij.nl€32,95€3,95
Greenjump.nl€25,95€3,95

Robi Comb Pro elektrische luizenkam ervaringen

Wil je ook de ervaringen van anderen lezen over de Robi Comb Pro elektrische luizenkam? Kijk dan in de commentaren hieronder. Heb je zelf al ervaring met de Robi Comb Pro elektrische luizenkam? Laat dan je mening ook hier achter!