De Assy Luizenkam is een unieke luizenkam die de hoofdluizen en neten ook echt verwijderd door de microgroeven. De Assy luizenkam is daarom ook één van de betere luizenkammen die op de markt bestaat.

De Assy luizenkam heeft hele unieke spiraalgroeven in de tanden van de luizenkam zitten. Aan het einde van de Assy luizenkam zitten afgeronde punten. De spiraalgroef op de luizenkam heeft een speciale vorm waardoor de hoofdluis en neten op verschillende plaatsen worden beschadigd en vernietigd. Omdat de afgeronde punten van de Assy luizenkam een perfecte ronding hebben zorgt dit er voor dat je hoofhuid en haar niet beschadigd raakt. De Assy Luizenkam heeft een wereldwijd patent op het ontwerp van de punten van deze luizenkam.

De Assy luizenkam is natuurlijk en preventief
Als je veel chemische middelen gebruikt op je hoofdhuid om hoofdluis te bestrijden kan dit invloed op je gezondheid hebben en zeker ook op die van je kinderen. De chemische stoffen die je gebruikt om de hoofdluis te bestrijden kunnen door de hoofdhuid heen dringen en in je bloedbaan of zelfs het zenuwstelsel terecht komen.

De Assy luizenkam is een natuurlijk alternatief voor de chemische middelen die wel eens worden gebruik. De Assy Luizenkam is 100% effectief en veilig en kan ook bij kinderen worden gebruikt die allergisch en overgevoelig zijn. Met de Assy luizenkam kam je simpel weg de hoofdluizen of neten weg en worden een eventuele besmetting met hoofdluis direct vermeden.

De Assy luizenkam kan uitgekookt worden voor sterilisatie
Omdat de Assy luizenkam is gemaakt van roestvrij chirirgisch staal kan de Assy luizenkam uitgekoot worden om hem te steriliseren. Het is aan te raden om de luizenkam altijd goed te steriliseren zodat andere familieleden of gebruikers van de luizenkam niet gelijk besmet raken bij gebruik van dezelfde kam. De Assy luizenkam heeft handgrepen waarom anti-slip stroken zijn aangebracht zodat de luizenkam stevig in de hand ligt.

De Assu luizenkam heeft de perfecte afstand tussen de lange tanden

Neten en hoofdluizen zijn ovaal gevormd. Ze zijn ongeveer 0,5 mm lang en tot ongeveer 0,3 mm breed. De hoofdluizen maken zich stevig vast aan de haarwortel met een sterke lijm en daarom zijn ze niet altijd even gemakkelijk te verwijderen. De uiteinden van de Assy luizenkam zijn smaller dan de kleinste hoofdluizen en neten waardoor deze volledig uit het haar worden verwijderd. De lengde van de tanden van de Assy luizenkam vergroot het te kammen oppervlak en is effect bij alle soorten haar. Je haar kan dik, dun, kort, lang of krullend zijn, het maakt niets uit voor het gebruik van de Assy luizenkam. Je kamt je haar met de Assy luizenkam zonder dat je je haar eruit trekt of haar breekt.

De Assy luizenkam is goedkoop en gemakkelijk; geen aanvullende chemische middeltjes zijn meer nodig

De Assy luizenkam is van zo’n duurzaam materiaal gemaakt dat hij levenslang meegaat. Door de kam telkens goed te reinigen en ontsmetten kun je hem voor het gehele gezin gebruiken. Je hoeft nooit meer chemische middelen, lotions of luizenshampoo te gebruiken omdat de kam je van alle hoofdluizen afhelpt.

Assy luizenkam kopen

Wil je de Assy luizenkam eens proberen? Ga voor die goede Assy luizenkam aanbieding! Wil je ook de ervaringen van anderen lezen over de Assy luizenkam? Kijk dan in de commentaren hieronder. Heb je zelf al ervaring met de Assy luizenkam? Laat dan je mening ook hier achter!

Assy Luizenkam bestellen / kopen
Je kunt de Assy Luizenkam online kopen en bestellen bij de volgende winkels:
Online ShopPrijsVerzendkosten
Drogisterij.net€16,99€3,95
DeOnlineDrogist.nl€12,99€3,95
Koopjesdrogisterij.nl€14,95€3,95
Drogist.nl€14,95€3,95