Als je dan toch geen elektronische luizenkam wilt gebruiken kun je denken aan luizen shampoo. Millium preventief is een luizenschampoo die speciaal is gemaakt voor kleine kinderen. De Millium shampoo kan het beste worden gebruik op het moment dat er hoofdluizen zijn gevonden in de omgeving, bijvoorbeeld op school of als de kinderen weer naar school gaan wat natuurlijk een grote kans op hoofdluisbesmetting geeft.

Wat zit er in Millium preventief?

Millium preventief maakt de kans op hoofdluisbestemming een stuk kleiner. Millium preventief bevat natuurlijke / biologische werkzame stoffen. De ingrediënten van Millium preventief is een combinatie en etherische oliën die er voor zorgt dat de hoofdluis wordt gedood. Omdat Millium preventief bepaalde ingrediënten bevat is het niet mogelijk dat de hoofdluizen gewend raken aan de Millium shampoo en resistent worden.

Millium preventief is te gebruiken voor volwassenen en kinderen. Bij kinderen moet er op worden gelet dat Millium alleen worden gebruikt vanaf de leeftijd van 6 maanden.

Millium preventief kopen

Wil je Millium preventief eens proberen? Ga voor die goede Millium preventief aanbieding!

Millium Preventief Shampoo bestellen / kopen
Onze topselectie bij de volgende online winkels:
Online ShopPrijs
Drogisterij.net€8,95
Dokteronline.com€8,95

Millium preventief ervaringen

Wil je ook de ervaringen van anderen lezen over Millium preventief? Kijk dan in de commentaren hieronder. Heb je zelf al ervaring met Millium preventief? Laat dan je mening ook hier achter!