Paranix SprayParanix spray is een luizenspray die bestaat uit kokosnoot- en anijsolie. De Paranix spray werkt op een mechanische manier en verstopt het ademhalingssysteem van luizen. Hierdoor sterft de hoofdluis door verstikking en uitdroging.

Luizen doden met luizenspray
Een luizenspray is weer een andere manier van luizen doden dan een elektrische luizenkam. Paranix beweest dat de hoofdluis niet resistent kan worden tegen de spray dankzij de specifieke formule van de Paranix spray in tegenstelling tot wat bij luizenshampoo vaak wordt gezegd.

Naast dat de Paranix spray de hoofdluis dood zorgt het ook direct voor minder irritatie aan de huid omdat er ylangyanngolie in zit. Met de Paranix luizenspray kun je overal bij op het hoofd en het spul werkt al binnen 15 minuten.

Als je de Paranix luizenspray hebt gebruik kun je daarna eenvoudig gebruik maken van een luizenkam om de hoofdluis definitief weg te halen. De luizenspray zorgt er voor dat de hoofdluis eenvoudiger los komt van het haar. Als je de luizenspray van Paranix koopt krijg je er over het algemeen dan ook een luizenkam bij.

Paranix Luizenspray bestellen / kopen
Je kunt de Paranix Luizenspray online kopen en bestellen bij de volgende winkels:
Online ShopPrijsVerzendkosten
Farmaline.nl€9,86€2,95
Vitazita.nl€8,76€4,95

Paranix spray is klinisch onderzocht
Diverse onderzoeken zijn uitgevoerd met de Paranix spray, zowel binnen als buiten het laboratorium.

In maart 2001 is een onderzoek uitgevoerd met 143 besmette studenten in Jeruzalem. De resultaten van de behandeling met Paranix spray waren veel beter dan die met vergelijkbare chemische producten. Er werden geen bijwerkingen vastgesteld.

In 1998 testte de Miami School of Medicine 53 besmette kinderen. De behandeling met Paranix spray was duidelijk doeltreffender dan alle andere geteste behandelingen.

In Jeruzalem werd eveneens het effect van Paranix spray op het uitkammen van de neten onderzocht. Bij het haar dat met Paranix spray behandeld was, was het tien keer eenvoudiger om de neten te verwijderen dan bij onbehandeld haar.

Daarom is de Paranix luizenspray een bewezen product dat met vertrouwen kan worden gebruikt.

Paranix Spray kopen

Wil je de Paranix Spray eens proberen? Ga voor die goede Paranix Spray aanbieding! Wil je ook de ervaringen van anderen lezen over de Paranix Spray? Kijk dan in de commentaren hieronder. Heb je zelf al ervaring met de Paranix Spray? Laat dan je mening ook hier achter!

Paranix Luizenspray bestellen / kopen
Je kunt de Paranix Luizenspray online kopen en bestellen bij de volgende winkels:
Online ShopPrijsVerzendkosten
Farmaline.nl€9,86€2,95
Vitazita.nl€8,76€4,95