Picksan NoliceEr zijn best veelt middelen op de markt die hoofdluis behandelen, maar deze gaan de verspreiding (of het voorkomen van besmetting) van hoofdluis niet veilig en effectief tegen. Daarom bestaat er nu ‘Picksan NoLice’, een spray die op natuurlijke basis preventief werkt tegen luizen. Je bent de hoofdluis voor en bent zo preventief bezig om de hoofdluis te bestrijden, uniek en nog nooit vertoond!

Picksan Nolice! preventieve luizenspray

Vaak worden kinderen pas behandeld met een luizenschampoo of luizenkam wanneer zij al besmet zijn met de hoofdluis. Vaak is dit een chemische shampoo die zeker ongewenste bijwerkingen kan hebben (je kunt overigens ook kiezen voor een biologische luizenshampoo). Picksan NoLice voorkomt dat kinderen last krijgen van hoofdluis. Het product heeft een natuurlijke samenstelling en is veilig in gebruik. Daarnaast veroorzaakt Picksan Nolice! geen allergische reacties. Picksan Nolice! kan op het haar, maar ook op petjes, sjaals, kragen of jassen gesprayd worden, waarna de luizen uit de buurt blijven. Picksan Nolice! beschermt actief gedurende tenminste zeven uur; een hele schooldag.

Picksan Nolice! bestellen / kopen
Je kunt de Picksan Nolice! online kopen en bestellen bij de volgende winkels:
Online ShopPrijsVerzendkosten
DeOnlineDrogist.nl€8,95€3,95
Drogisterij.net€11,09€3,95

Samengesteld door parasitologen

Het product is samengesteld door een werkgroep van vooraanstaande parasitologen (onder leiding van Prof. Dr. Mehlhorn, aangesloten bij de Heinrich Heine Universiteit in Düsseldorf) met medewerking van Egyptische professionals. Picksan Nolice! is ontwikkeld met het gegeven dat hoofdluizen weg blijven van bepaalde geuren. In een wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat het MelAza-Extract en een afgeleide van de Eucalyptus plant (Menthoglycol) zorgt voor een geur die hoofdluizen erg vervelend vinden. Hoofdluizen vermijden  haar dat behandeld is met deze twee ingrediënten. Voor mensen zijn deze ingrediënten geurloos.

Luizen mijden behandelde haren

Prof. Dr. Mehlhorn toonde aan dat het ontwikkelde insecten-werende middel de luizen niet doodt, maar er simpelweg voor zorgt dat de luizen de behandelde haren vermijden. Op plaatsen waar kinderen nauw contact hebben, zoals scholen, lopen luizen graag van hoofd naar hoofd. Hoe meer kinderen Picksan NoLice! gebruiken, hoe kleiner de kans op een grote uitbraak. Het risico dat luizen ongevoelig worden voor dit product is zeer klein. Dit komt doordat Picksan NoLice! niet bedoeld is om luizen te doden, iets wat normaliter kan leiden tot resistentie van de luizen tegen een bepaald product.

Picksan Nolice! ingrediënten

Picksan Nolice! Actieve ingredienten:
MelAza Extract (2.2%)
(verkregen uit zaden van de Azadirachta indica)

P-menthane-3,8-diol (1%)
(Dit ingrediënt komt voor in de natuurlijke olie van de Eucalytus-plant Corymbia citriodora ssp. Citriodora)

Picksan Nolice! Inactieve ingredienten:
Aqua purificata, Ethanol, Glycerol, Polysorbate 80

Wil je de Picksan Nolice! preventieve luizenspray eens proberen? Ga voor die goede Picksan Nolice! aanbieding!

Picksan Nolice! bestellen / kopen
Je kunt de Picksan Nolice! online kopen en bestellen bij de volgende winkels:
Online ShopPrijsVerzendkosten
DeOnlineDrogist.nl€8,95€3,95
Drogisterij.net€11,09€3,95