Nyda_Tegen_Luizen_En_Neten_PompsprayEr zijn in de hoofdluis spray wereld verschillende hoofdluisproducten op dimeticonbasis beschikbaar. Door de verschillende samenstellingen en de viscositeit (wat zoveel betekent als de mate van vloeibaarheid) ervan beschikken alle verschillende hoofdluis sprays over verschillende producteigenschappen die elk hun bewezen effect hebben.

Het unieke van NYDA® tegen luizen en neten pompspray is de speciale receptformule: twee verschillende soorten dimeticon in één luizenspray  welke is gecombineerd met een verzorgende component wat er ook weer voor zorgt dat de hoofdhuis en haren beschermd blijven. De werking van het middel (de luizen worden verstikt) geeft consequent resultaat als deze goed wordt toegepast. NYDA® kruipt heel erg diep in de ademhalingssystemen van de hoofdluizen en larven respectievelijk in de neten en verdringt de lucht. De hoofdluizen verstikken op deze manier zeer effectief.

ZNyda_tegen_luizen_en_neten_pompsprayelfs als je kind lang haar heeft kamt deze gemakkelijk uit. NYDA® laat zich, in tegenstelling tot de vele andere beschikbare dimeticon-producten relatief eenvoudig uitwassen. NYDA® wordt ook zeer goed verdragen en is vrij van voor de gezondheid schadelijke insecticiden. Weinig chemicaliën dus, daar houden we van.

Hoofdluizen bestrijden is nog nooit eerder zo makkelijk en veilig! Nyda is geschikt voor kinderen ouder dan 2 jaar.

NYDA tegen Luizen en Neten Pompspray bestellen / kopen
Je kunt de NYDA tegen Luizen en Neten Pompspray online kopen en bestellen bij de volgende winkels:
Online ShopPrijsVerzendkosten
Drogisterij.net€14,15€3,95
Dokteronline.com€13,50€4,95
Drogist.nl€13,95€3,95
Koopjesdrogisterij.nl€13,95€3,95